Електричен котел Алес

Електричениот котел Алес има тристепен (капиларен или дигитален) регулационен термостат, кој ги вклучува и исклучува степенасто греачите во зависност од постигнатата температура. Со тоа се постигнува намалување на потрошувачката не електрична енергија.

Димензии : В670 x Д210 x Ш300 mm

Големини : 9 kW ; 12 kW ; 18 kW ; 24 kW ; 30 kW ; 36 kW

Производ од Македонија

1

Additional Details

Опции за производот

Цена: from MKD11,000.00

Loading Updating cart...