Полиетиленско црево GIACOTHERM со антиоксигенска бариера R996T Giacomini PE-X

Полиетиленско црево GIACOTHERM со антиоксигенска бариера

Големини : 16x2 ; 17x2 ; 18x2 ; 20x2

Производ на GIACOMINI - Италија

Additional Details

Опции за производот

Цена: from MKD57.00

Loading Updating cart...