Горилник за пелет комплет со дозатор (полжав) Bosch

На горилникот може да се поврзе термостат преку кој се контролира температурата во просторијата.  Кога се постигне саканата температура горилникот се гаси, а кога ќе се спушти температурата во горилникот пак започнува со работа. На овој начин се  заштедува на огревниот материјал, а корисниците имаат комфорт во својот дом. Во зависност од потребите и од големината на котелот горилниците располагаат со моќност од 14-34KW и 30-55KW.

Additional Details

Опции за производот

Цена: from MKD68,000.00

Loading Updating cart...