Котел на цврсто гориво Burnit модел WBS – Active

Котел на цврсто гориво Burnit модел WBS - Active е челичен котел со вградена електронска контрола и со вграден вентилатор за присилна воздушна циркулација. Наменет е за цврсто гориво но има можност со монтирање на горилник за пелет да се користи и како котел на пелет.

Големини : 20 kW ; 25 kW ; 30 kW ; 40 kW ; 50 kW ; 70 kW ; 90 kW ; 110 kW ;

Additional Details

Опции за производот

Цена: from MKD53,500.00

Loading Updating cart...