Котел на цврсто гориво Burnit модел WBS

Котел на цврсто гориво Burnit модел - WBS е челичен котел и се користи за греење на средни и големи простории. Наменет е за цврсто гориво но има можност со монтирање на горилник за пелет да се користи и како котел на пелет.

Големини : 20 kW ; 25 kW ; 30 kW ; 40 kW ; 50 kW ; 70 kW ; 90 kW ; 110 kW ;

 

Additional Details

Опции за производот

Цена: from MKD40,200.00

Loading Updating cart...