Неделен дигитален тајмер

Неделениот дигитален тајмер е програмски термостат. Автоматски ја подесува собната температура кога сме дома, заштедува на енергија кога не сме дома или кога спиеме. Има 9 вградени мемории од кои 6 се фабрички, а 3 се за корисникот.

Технички карактеристики : Опсег на мерење на температурата : 0-34.5 C Опсег на регулирање на температурата : 5-30 C Температурна точност : +-1 C Програми : 6 фабрички и 3 за корисникот Режим на управување : греење и ладење Работна температура : 0-45 C Димензии : 150 x 80 x 30 mm

Additional Details

Цена: MKD2,500.00

Loading Updating cart...