Регулатор на промаја

Регулаторот на промаја служи за регулација на процесот на согорување кај котлите на цврсто гориво. Се поставува на фабрички обележаното место, на предната или страничната страна од котелот, додека ланчето се поврзува со долната врата на котелот.

Големини : 3/4''

Additional Details

Цена: MKD1,650.00

Loading Updating cart...