Собен термостат

Собен термостат за грејни инсталации. Распон на температуратa e од 10 - 30 °C.

Технички карактеристики : Напон на прекинување при отворено струјно коло : 10A - 250V A.C. Напон на прекинување при затворено струјно коло : 3A - 250V A.C.

Additional Details

Цена: MKD620.00

Loading Updating cart...