Стиропор R982Q Giacomini

Стиропорот најчесто се користи кога имаме инсталации за подно греење, за полесно поставување на цревото.

Големини : h 37

Производ на GIACOMINI - Италија

Additional Details

Цена: MKD500.00

Loading Updating cart...