Термоманометар R226 Giacomini

Термоманометарот служи за мерење и на температурата и на притисокот во системот.

Големини :  1/2" - 4 bar ; 1/2" - 6 bar  (20°C - 120°C)

Производ на GIACOMINI - Италија

Additional Details

Цена: MKD710.00

Loading Updating cart...