Термостатски вентил ек R431TG Giacomini

Термостатски вентил ек со надворешен навој е радијаторски вентил со предрегулација и овозможува монтирање на термостатска глава. Со термостатската глава се регулира температурата во радијаторот. Се поврзува на мрежата со помош на GIACOMINI полуспојка тип R179 AM за алумпласт или пекс и R178 за бакар.

Големини : 1/2''x16 ; 1/2''x18

Производ на GIACOMINI - Италија

Технички карактеристики : Максимална работна температура : 110°C Максимален работен притисок : 16 bar Максимален работен притисок со користење на термо глава : 10 bar Максимален диференцијален притисок : 1,4 bar за 1/2"

Additional Details

Опции за производот

Цена: from MKD340.00

Loading Updating cart...