Врата за монтажа на горилникот за пелет Bosch

Врата за монтажа на горилникот за пелет Bosch

Димензии : 14-34 kW ; 30-55 kW

Производ на BOSCH Германија

Additional Details

Опции за производот

Цена: from MKD10,400.00

Loading Updating cart...