Камини

Enrad камин на пелет со опција за централно греење- Затворен

  Големинa: 35kW Повеќе...

Камини

Enrad камин на пелет со опција за централно греење-Слим

Големинa: 18kW Повеќе...

Камини

Камини на пелети

Камините на пелети се испорачуваат во три бои : бордо, бела и метализирана црна. Исто така се испорачуваат и со контролер со далечинско.Резервоарот за 24kW камин е 50 килограми, а за 34kW е 70 килограми. Моделите се со опција за поврзување на централно греење. Големини :  24 kW; Повеќе...