Касети и разделници

Крајни модули со регулација R585T

Краен модул со регулација Големини : 3/4'' и 1'' Производ на GIACOMINI - Италија Повеќе...

Касети и разделници

Средишен модул со регулација R585M

Средишен модул со регулација. Големина : DN 25 x 16 Производ на GIACOMINI - Италија Повеќе...

Касети и разделници

Крајни модули R580T

Краен модул Големини : 3/4'' и 1'' Производ на GIACOMINI - Италија Повеќе...

Касети и разделници

Средишен модул R580M

Средишен модул Големина : DN 25 x 16 Производ на GIACOMINI - Италија Повеќе...

Касети и разделници

Крајни модули со регулација R53ST

Средишен модул со регулација. Големини : 1'' x 18 x DN32 и 1''1/4 x 18 x DN32 Производ на GIACOMINI - Италија Повеќе...

Касети и разделници

Средишен модул со регулација R53SM

Средишен модул со регулација. Големина : DN 32 x 18 Производ на GIACOMINI - Италија Повеќе...

Касети и разделници

Крајни модули со глава R53VT

Краен модул со глава Големини : 1'' x 18 x DN32 и 1''1/4 x 18 x DN32 Производ на GIACOMINI - Италија Повеќе...

Касети и разделници

Средишен модул со глава R53VM

Средишен модул со глава Големина : DN 32 x 18 Производ на GIACOMINI - Италија Повеќе...

Касети и разделници

Крајни модули со регулација и мерач на проток R53MT

Краен модул со регулација и мерач на проток Големини : 1'' x 18 x DN32 и 1''1/4 x 18 x DN32 Производ на GIACOMINI - Италија Повеќе...