Клима уред – инвертер Daikin FTX- J3/ GV

Клима уред - инвертер производ на Daikin,  со модерен дизајн и екстремно тивок режим на работа. Енергетски се ефикасни и заштедуваат 30% енергија повеќе од останатите клима уреди. Овие клима уреди-инвертери имаат заштита од замрзнување и греат до - 15 ˚С

Модели : 2,5 kW ; 3,5 kW ; 5 kW ; 6 kW

Производ на DAIKIN - Јапонија

Технички карактеристики : FTX35JV/RX35JV - 3.5 kW ; FTX50GV/RX50GV - 5 kW ; Електрично напојување - 220 V ; Фреон - R410A ; Инвертер DC ; Енергетска класа - А+ ; Далечинско со тајмер ; Гласност - 23 dBA ; Ноќен режим за спиење ; Заштита од замрзнување ; COP - 4.14 ; Греење до -15 ˚С ;

Additional Details

Опции за производот

Цена: from MKD39,900.00

Loading Updating cart...