Котли на пелети

Enrad котел на пелети ECO-PKE

Димензии: 20 kW ; 25 kW ; 30 kW ;35 kW; 40 kW ; 50 kW ; 70 kW ; 90 kW ; 110 kW Повеќе...

Котли на пелети

BOSCH Сет на пелет- Нов

Главната предност на новиот сет за пелет е високо ефикасниот трајножаречки котел Bosch Solid 2000 B. Котелот ја има оваа предност заради начинот на кој се изработени промаите, тие се вертикално поставени и овозможуваат многу подолго задржување на топлиот воздух во котелот, кој потоа се пренесува Повеќе...