Котли за греење

Enrad камин на пелет со опција за централно греење- Затворен

  Големинa: 35kW Повеќе...

Котли за греење

Enrad камин на пелет со опција за централно греење-Слим

Големинa: 18kW Повеќе...

Котли за греење

Котел на цврсто гориво ENRAD ECO-VKTE

Одличен дизајн кој овозможува лесна монтажа, ракување и одржување. Големини : 150kW, 200kW, 250kW, 300kW, 350kW, 400kW, 500kW Повеќе...

Котли за греење

Котел на цврсто гориво ENRAD ECO-KTE

Котел на цврсто гориво ENRAD е изработен од високо квалитететен челик, наменет за цврсто гориво и се користи за греење на средни и големи простории. Котелот има компактен дизајн и висока термичка ефикасност, има контролна единица за автоматско ракување и топлински изменувач кој штити од Повеќе...

Котли за греење

Enrad котел на пелети ECO-PKE

Димензии: 20 kW ; 25 kW ; 30 kW ;35 kW; 40 kW ; 50 kW ; 70 kW ; 90 kW ; 110 kW Повеќе...

Котли за греење

Котел на цврсто гориво ENRAD ECO-VKE

Котел на цврсто гориво ENRAD е изработен од високо квалитететен челик, наменет за цврсто гориво и се користи за греење на средни и големи простории. Котелот има компактен дизајн и висока термичка ефикасност, има контролна единица за автоматско ракување и топлински изменувач кој штити од Повеќе...

Котли за греење

Bosch гусан котел SOLID 3000H

Гусаниот котел Solid 3000H е котел на цврсто гориво од програмата за греење на Bosch. Опремата на котелот се состои од: регулатор за промаја, термоманометар, кутија за пепел, четка за чистење, славина за полнење и празнење G1/2". Гусаниот котел Solid 3000H со степен на корисност 82%, ги Повеќе...

Котли за греење

Kотел на гас Bosch - модел 2500 W

Котел на гас 2500 W- 24kW Производ на BOSCH Германија Повеќе...

Котли за греење

Прибор за гас AZ 388

Основен хоризонтален прибор, телескопски (колено + продолжеток 72cm). Повеќе...