Неповратни вентили

Неповратен вентил R60 Giacomini

Неповратниот вентил се користи во постројки и инсталации каде што е потребно за да се спречи протокот на течност во спротивна насока од дозволената. Големини : 1/2'' ; 3/4'' ; 1'' ; 1''1/4 ; 1''1/2 ; 2'' ; 2''1/2 ; 3'' ; 4'' Производ на GIACOMINI - Италија Повеќе...