Сигурносен вентил за солар R140C Giacomini

Сигурносен вентил за солар

Големини : 1/2" - 4 bar ;  1/2" - 6 bar

Максимална работна температура : 160˚C

Производ на GIACOMINI - Италија

Additional Details

Опции за производот

Цена: MKD710.00

Loading Updating cart...