Полиетиленски цевки PEX

Полиетиленско црево со антиоксигенска бариера R978 Giacomini

Полиетиленско црево со антиоксигенска бариера Големини : 16x2 Производ на GIACOMINI - Италија Повеќе...

Полиетиленски цевки PEX

Полиетиленско црево GIACOTHERM со антиоксигенска бариера R996T Giacomini PE-X

Полиетиленско црево GIACOTHERM со антиоксигенска бариера Големини : 16x2 ; 17x2 ; 18x2 ; 20x2 Производ на GIACOMINI - Италија Повеќе...

Полиетиленски цевки PEX

GIACOFLEX PEX црево со плава заштита за санитарна вода R993 Giacomini

GIACOFLEX PEX црево со плава заштита за санитарна вода Големини : 16x2,2 ; 20x2,8 Производ на GIACOMINI - Италија Повеќе...

Полиетиленски цевки PEX

GIACOFLEX PEX црево со црвена заштита за санитарна вода R994 Giacomini

GIACOFLEX PEX црево со црвена заштита за санитарна вода Големини : 16x2,2 ; 20x2,8 Производ на GIACOMINI - Италија Повеќе...