ППР колено 90° со женски навој H129 Giacomini

ППР колено 90° со женски навој

Производ на GIACOMINI – Италија

Големини : 20 x 1/2" ; 25 x 1/2" ; 25 x 3/4" ; 32 x 1" ;

Additional Details

Опции за производот

Цена: from MKD0.00

Loading Updating cart...