Високоефективни пумпи

Високоефикасни циркулациони пумпи Wilo Stratos

Високоефикасни циркулациони пумпи Wilo Stratos Големини : 1'' ; 1''1/4 и на фланша Производ на Wilo - Германија Повеќе...

Високоефективни пумпи

Високоефикасни циркулациони пумпи Wilo Stratos PICO

Високоефикасна циркулациона пумпа Wilo Stratos PICO со воден ротор со навртување, ЕС - мотор заштитен од струја на блокирање и интегрирана електронска регулација на моќност. Големини : 1'' и 1''1/4 Производ на Wilo - Германија Повеќе...

Високоефективни пумпи

Холендри за Вило пумпи

Холендри за вило пумпи Големини : 1'' и 1''1/4 Повеќе...