Нормалновсиснa пумпа со фрекфентен регулатор Wilo-Economy MHIL

Комплетен, подготвен за приклучување систем за водоснабдување и зголемување на притисок, составен од нормално- всисна, повеќестепена пумпа и вграден фрекфентен регулатор Wilo-ElectronicControl кој одржува константен притисок во зависност од
потребите, овозможува заштеда на енергија, комфор при користењето и комплетна заштита на пумпата.

Големини : 1'' 1/4 / 1"

Производ на Wilo - Германија

Additional Details

Опции за производот

Цена: from MKD40,370.00

Loading Updating cart...