Потопни пумпи за куќно водоснабдување Wilo TWU 4″

4-цолна потопна пумпа, наменета за пумпање на вода од бнари со мин.дијаметар од 100 mm, извори, цистерни и резервоари. Се користи за куќно водоснабдување и наводнување со вода без долговлакнести или абразивни честици. Отпорна на корозија, со вградена неповратна клапна и самоладечки монофазен или трофазен мотор.

Големини : 1''1/4

Производ на Wilo - Германија

Технички карактеристики : Максимален проток : за TWU 4-0210 - 2,55 Q [m³/h] ; за TWU 4-0409 - 6 Q [m³/h] ; TWU 4-0414, 0418, 0808, 0808, 0813, 0813, 0817, 0821, 0823 - 12 Q [m³/h] ; Напојување : за TWU 4-0210, 0409, 0414, 0418, 0808, 0813 e 1~230 V/ 50Hz ; Напојување : за TWU 4-0808, 0813, 0817, 0821, 0823 e 3~400 V/ 50Hz

Additional Details

Опции за производот

Цена: from MKD21,210.00

Loading Updating cart...