Пумпи за зголемување на притисок Wilo PB

Пумпа за зголемување на притисокот во водоводната мрежа и за пумпање од резервоар. Едноставна монтажа. Можност за рачно и автоматско управување. Мотор со термичка заштита. Пумпен дел со антикорозивна заштита. Тивка работа со ниво на бучавост од 39 - 41 dB.

Големини : 1/2" и 1"

Производ на Wilo - Германија

Технички карактеристики : Максимален проток : за PB 088 EA - 2,4 Q [m³/h] ; за PB 200 EA - 3,2 Q [m³/h] ; Номинален притисок : за PB 088 EA 3 PN [bar] ; за PB 088 EA 4 PN [bar] ; Напојување : 1~230 V/ 50Hz ;

Additional Details

Опции за производот

Цена: from MKD5,280.00

Loading Updating cart...