Бакарни цевки

Бакарни цевки

Бакарните цевки се користат во системите за водоснабдување, системите за греење и ладење, противпожарните системи и др. Големини : Ф15 ; Ф18 ; Ф22 ; Ф28 ; Ф35 Повеќе...