Месингана машка спојка

Месинганата машка спојка (надворешен навој) служи за спојување на бакарната цевка со радијаторскиот вентил

Големини : Ф15 x 1/2'' ; Ф18 x 1/2'' ; Ф18 x 3/4'' ; Ф22 x 3/4'' ; Ф22 x 1'' ; Ф28 x 1'' ; Ф35 x 1'' ; Ф28 x 1''1/4 ; Ф35 x 1''1/4 ; Ф35 x 1''1/2 ; Ф42 x 1''1/2 ; Ф42 x 2'' ; Ф54 x 2''

Additional Details

Опции за производот

Цена: from MKD0.00

Loading Updating cart...