Климатизација

Клима уред - инвертер Daikin FTXBC/RXBC

Клима уред - инвертер производ на Daikin,  со модерен дизајн и екстремно тивок режим на работа. Енергетски се ефикасни и заштедуваат 30% енергија повеќе од останатите клима уреди. Овие клима уреди-инвертери имаат заштита од замрзнување и греат до - 15 ˚С . Енергетска класа А+ , гаранција 36 Повеќе...

Климатизација

Топлинска пумпа - Daikin Altherma

Топлинска пумпа - Daikin Altherma... Повеќе...

Климатизација

Клима уред - инвертер Daikin FTX- J3/ GV

Клима уред - инвертер производ на Daikin,  со модерен дизајн и екстремно тивок режим на работа. Енергетски се ефикасни и заштедуваат 30% енергија повеќе од останатите клима уреди. Овие клима уреди-инвертери имаат заштита од замрзнување и греат до - 15 ˚С Модели : 2,5 kW ; 3,5 kW ; 5 kW ; 6 Повеќе...

Климатизација

Каналски сплит систем

Каналски сплит систем Повеќе...

Климатизација

VRV системи

VRV системи Повеќе...

Климатизација

Вентил конвектор - фенкојлер CRC-MV

Вентил конвектор - фенкојлер Производ на SABIANA - Италија Повеќе...

Климатизација

Калорифер

Калорифер Повеќе...

Климатизација

Чилер

Чилер Повеќе...