Презентација за котелот на цврсто гориво од Bosch

Деновиве добивме многу прашања во врска со трајножаречкиот котел од Bosch, за неговите карактеристики и предности, неговата примена и одржување и заради таа голема заинтересираност во продолжение ве потсетуваме на нашата презентација од која ќе добиете голем број на информации.

Доколку имате дополнителни прашања поврзани со овој котел, може да не посетите на Технома саемот во хала 4, каде истиот производ е изложен.

Остави коментар

*