Термо Систем на саемот Технома 2013

Со оваа покана ве повикуваме да бидете дел од овогодишниот меѓународен саем ТЕХНОМА 2013, кој започнува на 15.10.2013 (вторник) трае до 20.10.2013 (сабота). Термо Систем како верен изложувач на својата програма на овој голем настан, ве повикува на својот штанд, во Хала 4.
Сите посетители можат да се запознаат со производите од програмата на Giacomini i Radiatori 2000 од Италија, производите од Wilo Германија, Bor Pan од Турција итн. Тимот на Термо Систем ви стои на располагање за сите прашања и информации за техничките карактеристики на производите, водено преку официјалните каталози и проспекти ве запознава со целата програма.ПОКАНА ЗА САЕМ

Остави коментар

*