Термо Систем повторно дел од Технома 2014

tehnoma  ФИНАЛНО 2014

Во период од 14-18 Октомври 2014 година на Скопскиот Саем ќе се одржи 40 Меѓународен саем на металургија, електроника, енергетика, неметали и градежништво- Технома 2014 година.

Свое учество на овој саем ќе заземат повеќе домашни и странски излагачи, меѓу кои и Термо Систем, преставувајќи ги реномираните странски компании од областа на греење, соларни системи, водовод и климатизација.

Долгогодишнитe партнери на Термо Систем, годинава ќе се претстават со своите најнови достигнувања во својата област, нудејќи им на потенцијалните потрошувачи саемски презентации, попусти и други поволности.

Долгогодишни партнери на Термо Систем чија производна програма ќе биде изложена и на овогодишниот саем се следниве:

* Giacomini – Италија;
* Bosch – Германија;
* Wilo- Бугарија;
* Bor Pan- Турција;
* Radiatori 2000 – Италија;
* Frabo – Италија;
* Enrad – Косово;
* Daikin- Јапонија;
* Sunsystem- Бугарија;
* Burnit – Бугарија;
* Camel Solar – Македонија;
* Buderus Bosch Group – Германија
* Halcor – Грција.

Посетете не во Хала 4 на Скопскиот Саем и бидете дел од Технома 2014 година.

Тимот на Термо Систем ќе Ви овозможи стручно советување, едукација и презентација на производните програми.

Comments

  1. Живеaм вo куќa. Приземје 45м2 + гaрaжa 15м2 зa кoтелoт и спрaт 65м2. Вкупнo 130м2. Зaинтересирaн сум зa кoтелoт Bosch 2000 b. Кoјa јaчинa нa кoтел ке ми требa зa oвaa квaдрaтурa . Ценa?? Фaлa пoздрaв

Остави коментар

*