Термо Систем со сертификат за официјален дистрибутер на Wilo

Термо Систем доби сертификат од Wilo со кој е авторизиран да понуди и продава производи на Wilo на пазарот на Република Македонија во 2012 година.

Сертификат Wilo

 

Остави коментар

*