[Видео] GiacoKlima систем за ладење и греење

GiacoKlima е еден од најиновативните системи во светски рамки кога станува збор за греење и ладење на простории за да се обезбеди идеална удобност за луѓето кои престојуваат во нив.

Оваа виде претставува презентација на системот како и практични чекори и прикажувања од што е составен и како се мести.

Остави коментар

*