[Видео] Спојување на прес фитинг од програмата на Giacomini

Во овој пост имате можност да видите едно кратко видео од презентацијата која ја изведувавме на Технома 2011 во која спојувавме прес фитинг од програмата на Giacomini.

Остави коментар

*