Сакаш ли да обезбедиш трајножаречки котел на цврсто гориво по поволни услови?

Како да одберете котел кој троши најмалку гориво , има најквалитетна изработка и има најдобра регулација?

НОВО, ЗА ПРВПАТ ВО МАКЕДОНИЈА !!!

Трајножаречки котел Bosch

Трајножаречки котел Bosch

Трајножаречки котел на цврсто гориво производ на BOSCH – Германија кој ви овозможува заштеда до 30 % при експлоатација. Изработен е од котловски лим со дебелина од 4 мм со што се зголемува векот на производот, има 3 вертикални канали за струење на димните гасови кои директно влијаат на економичноста и можност до 10 часа непрекината работа без ложење во ноќен режим на работа.

ЗАШТЕДЕТЕ 100 или 150 ЕУР ВО ПРОМОЦИЈАТА И ДОБИЈТЕ ГРАТИС ПОДАРОК ЗАЕДНО СО КОТЕЛОТ

  • Регулатор на промаја
  • Термоманометар
  • Котелска славина за полнење/празнење
  • Сет за чистење
  • Фланши и контрафланши за поврзување

Цената на котелот во промоцијата изнесува:

  • за снага до 32 KW – 950 еур
  • за снага до 45 KW – 1150 еур

Промоцијата важи да крај на Септември или додека има котли за промоција на лагер!

Деталите за котелот можете да ги видите на Котел на цврсто гориво Bosch трајножаречки каде што можете да ги видите основните карактеристики и редовните цени на истите. Но, доколку сакате повеќе детали за овој котел можете да го симнете техничкиот каталог за Bosch котел на цврсти горива.

Како да ја искористите понудата?

Можете да не контактирате преку контакт формата за да побарате повеќе детали или пак испратете email на info@termosistem.com.mk или пак преку страната на овој производ едноставно кликнете нарачај и пополнете ги вашите контакт детали/

Trackbacks

  1. […] саемот ќе важат цените за BOSCH котлите од промоцијата во септември. Можност за сите оние кои не ја искористија […]

Остави коментар

*