Giacomini R157A: Решение при појава на кондезација во Вашиот систем за греење

Ви го преставуваме најновиот термо вентил од програмата на Giacomini,  модел: R157A. Станува збор за анти -кондезирачки вентил кој ја контролира температурата на топлата вода во системот. Примарната функција на овој вентил е превенција од кондензација во системите за греење на дрва, пелет итн. Вентилот дозволува температурата од котелот рапидно да порасне, да достигне повисока температура од кондезационата пареа на димните гасови.

Page1

Остави коментар

*