Неодолива новогодишна акција на Daikin inverter климите, заштеда до 5.500 денари

Станува збор за акција во која освен намалување на редовната цена, добивате и гратис монтажа на купениот производ, заштедувајќи до 5.500 денари.

Клима уредите од програмата на Daikin се одлично решение за секаков вид на простор, тие на едноставен начин ни дозволуваат да го решиме прашањето со загревање и разладување на саканиот простор. Повеќе годишното искуство во својата област, Daikin ja разви веќе познатата инвертер технологија, која клима уредот го издигнува на уште повисоко ниво и го прави посакуван и најкупуван уред.
Со користење на клима уред инвертер од програмата на Daikin се зголемува ефикасноста за 30%, се минимизираат температурните разлики и се намалува потрошувачката на електрична енергија.
Daikin flaer finalno

Daikin inverter климите се многу поефикасни од стандардните клима уреди. Главната предност се заснова врз имплементација на напредна технологија низ целиот процес на Daikin производство. Вградената инвертер технологија ја регулира брзината на работата на компресорот,односно го намалува бројот на вртежите во компресорот и во надворешниот вентилатор, а со тоа ја намалува и потрошувачката на електрична енергија, како што не е случај со обичните клими кои работат со полн капацитет.

Искористете ја оваа промотивна акција и обезбедете му на вашето семејство квалитетен воздух преку целата година, топол дом преку зима и разладени простории во текот на летото.

Поврзани статии со темата
Корисни прашања и совети поврзани со КЛИМА УРЕДИТЕ
Важни факти кои треба да ги знаете при купувањето на Daikin клима уред со инвертер технологија
Одговори на најчесто поставуваните прашања поврзани за клима уреди со инвертер технологија

Остави коментар

*